flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про оголошення співбесіди на зайняття вакантної посади категорії "В"

28 лютого 2024, 15:14

Рокитнянський районний суд Київської області

 

Н  А  К  А  З

 

 28.02.2024                                    смт. Рокитне                              № 08

Про оголошення співбесіди на

зайняття вакантної посади категорії "В"

державної служби Рокитнянського

районного суду Київської області  

 

            Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VII (зі змінами), Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану" від 12.05.2022 № 2259-IX,-

 

НАКАЗУЮ :

 

  1. Оголосити співбесіду на зайняття вакантної посади (на період дії воєнного стану в Україні та до завершення конкурсного відбору після скасування воєнного стану) секретаря судових засідань Рокитнянського районного суду Київської області (на період заміщення тимчасово відсутнього працівника, до дня фактичного виходу з відпустки по догляду за дитиною) згідно з умовами (Додаток 1) на 29 лютого 2024 року о 13.00 годині.

 

  1. Консультанту Рокитнянського районного суду  Київської області - Полив'ян Світлані повідомити претендентів на зайняття вакантних посад (на період дії воєнного стану в Україні та до завершення конкурсного відбору після скасування воєнного стану) головного спеціаліста та секретаря судових засідань Рокитнянського районного суду Київської області про дату та час проведення співбесіди.

 

  1. Головному спеціалісту Рокитнянського районного суду Київської області - Голованову Максиму забезпечити розміщення даного наказу та оголошення про проведення співбесіди на офіційному веб-сайті Рокитнянського районного суду Київської області.

 

4.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Умови проведення співбесіди на зайняття посади державної служби, зазначених у пункті 1 цього наказу додаються.

 

Керівник апарату :                                                                          Тетяна ОМЕЛЬЯНЧЕНКО